divendres, 21 de juny del 2013

Cistellaires

Bones

Aquesta setmana posem a disposició un nou producte: la cistella lliure. Cada persona podrà seleccionar els productes que vulgui del llistat de productes a afegir. Això si, la cistella haurà de ser com a mínim de 15€. Recordeu que a les cistelles tancades podeu canviar 1 producte que no us agradi per un altre equivalent al mateix preu. 

Esta semana ponemos a disposición un nuevo producto: la cesta libre. Cada persona podra seleccionar los productos que quiera del listado de "productes a afegir". Eso si, la cesta tendra que ser como mínimo de 15€. Recordar que a las "cistelles tancades" podeis canviar 1 producto que no os guste per otro equivalente al mismo precio.


El sistema de recollida de les cistelles és els dimecres el matí o tarda, ens agradaria que la poguéssiu venir a buscar a Mas Tres Puig, trucant amb antelació o enviant un missatge per confirmar l’hora. D’aquesta manera podem conèixer-nos, podem visitar l’hort i veure de prop els productes que mengem.

El sistema de recogida de las cestas es los miércoles por la mañana o tarde, nos gustaría que pudierais venir a buscarlas a Mas Tres Puig, llamando con antelación o enviando un email para confirmar la hora. De esta forma podemos conoceros, visitar el huerto y ver de cerca los productos que comemos. 


També existeix la possibilitat de fer entrega al domicili, això si, a partir de la setmana següent tindrà un cost de 1,5€ a l’Alt Empordà i 2€ al Baix Empordà i Pla de l’Estany.

También existe la posibilidad de hacer reparto a domicilio, eso si, a partir de la semana siguiente tendrán un coste de 1,5€ a L'Alt empordà i 2€ al Baix Empordà y Pla de l'Estany. 


Esperem una resposta com a molt tard diumenge a les 19h!

Esperamos una respuesta como muy tarde domingo a las 19h!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada