dissabte, 30 de novembre del 2013

Csitelles setmana del 2 al 8 de Desembre

  Cistella lliure i productes a afegir
Albergínia (1.85€/kg)
Alls (5,5€/kg)
Bledes (1,75€/kg)
Carbassa cacauet ( 1,5€/kg)
Carbassa Grossa (1,30€/kg)
Ceba seca (1,50€/kg)
Ceba tendra (1.6€/m)
Col lombarda (1,7€/u)
Col arrissada (1,7€/kg)
Enciam (1,10€/u)
Espinac (4€/kg)
Escarola 1,3€/kg)
Porros (2,7€/kg)
Patata 1,5€/kg)
Pebrots verds italians (2€/kg)
Pebrots verds escalivar (2,5€/kg)
Ravanets (1,3€/manat)
Remolatxa (2.8€/kg)
Tomacó  (5€/kg)
Cistella individual 8€

Escarola 1u

Remolatxa 500gr

Espinac  500gr

Carbassa cacauet 1u

Col arrissada 1u

Pebrot variat 200gr


Altres productes
Oli d'oliva verge extra
10€
Crema de Carbassó 
3.4€
Crema de Verdures
3.4€
Paté de Carbassó
2.5€
Paté d'Albergínia 
2.7€
Confitura de pebrot i ceba 
3.2€
Confitura d'albergínia
3.4€
Confiura de tomàquet xerri   cirera negra
3.4€
Paté de Rovellons
4€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada